Primopredaja predsedničke dužnosti 2018

U prijatnoj atmosferi restorana Kolarac, u subotu 23. juna 2018. godine, održana je zajednička primopredaja predsedničke dužnosti Rotari i Rotarakt Kluba Beograd Dedinje. Ovo je bio ujedno i 39. redovni sastanak Kluba u tekućoj rotarijanskoj godini. Sumirali smo utiske o upravo završenoj godini u kojoj su naši članovi izdvojili preko 350 sati za služenje zajednici, sprovedeno je mnogo akcija među kojima se izdvajaju: sađenje jorgovana, deljenje novogodišnjih paketića, loptom do znanja protiv polia, obilazak Krfa za mlade matematičare, i dr.

Pogledajte fotografije sa primopredaje.

Na primopredaji je sada već bivši Predsednik Kluba, Igor Mijatović, podelio priznanja istaknutim članovima našeg Kluba i zahvalio im se na podršci koju su mu pružali u toku mandata (u donjem delu možete pogledati priznanja).

Na večeri su održane dve primopredaje predsedničke dužnosti. Najpre je Predsednica Rotarakt Kluba Jelena Trifunović predala predsednički mandat Marijani Krunić. Jelena se zahvalali članovima svog Rotarkt Kluba na saradnji, a pohvalila je i podršku koju im je naš Klub pružio početkom godine. Nakon grupnog fotografisanja došao je red i na primopredaju dužnosti Rotari Kluba Beograd Dedinje. Predsednik Kluba, Igor Mijatović predao je rotarijansku lentu Predsedniku Kluba za 2018/2019 Nikoli Stojadinoviću, a zatim je zakačio pločicu sa njegovim imenom na lentu. Nakon prigodnih govora, Nikola je u ime svih članova Kluba uručio priznanje Igoru Mijatoviću kao zahvalnost za sve što je učinjeno u njegovom mandatu.

Svi prisutni su se složili da je prethodna rotarijanska godina bila i više nego uspešna za oba Kluba i pružili smo punu podršku novim Predsednicima sa željom da u narednoj godini uradimo malo više kako bismo pomogli onima kojima je naša pomoć najpotrebnija.

SlikaPriznanjeČlan Kluba
Club Secretary

For outstanding and dedicatet service.

Aleksandra Janković
Club Treasurer

For outstanding and dedicatet service.

Nadica Marđonović
Sergeant at Arms

For exceptional organization of all Clubs meetings and celebrations in rotarian year.

Boško Kuzmanović
Service Above Self

For establishing cooperation with company Wiener Stadtische.

Aleksandar Kričak
Service Above Self

In recognition of the regular settlement of all obligations to the club and for unselfish service to our Club and commmunity.

Dragoslav Andrić
Outstanding Member Award

Rotarian of the year, in recognition of exceptional service, charity work, loyalty and devotion to the ideas of oru community and our vision.

Slobodan Stankov