Više od vina 2022 – humanitarna aukcija

Prvi put.. Drugi put.. Treći put.. Prodato!
U subotu 11.06.2022. godine učestvovali smo u tradicionalnoj humanitarnoj aukciji „Više od vina“,  koju organizuje Rotary Club Alma Mons iz Novog Sada. Aukcija je održana u Galeriji Matice Srpske u Novom Sadu uz prisustvovo velikog broja rotarijanaca, prijatelja kluba kao i velikog broja domaćih privrednika, koji su nadmetajući se za boce vina kroz postignute finalne cene, zapravo donirali novac za različite projekte iz oblasti kulture, umetnosti i pomoći marginalizovanim grupama pre svega deci, a sve to uz sjajno raspoloženje i fantastičnu takmičarsku atmosferu.
U ime našeg kluba u aukciji su učestvovali članovi upravnog odbora dr Slobodan Stankov, Jovana Jokanović i Tamara Matejić.
Program i samu aukciju je vodio poznati voditelj Slavko Beleslin, a tokom večeri nadmetanjem za čak 21 bocu vina ‘Novog sveta’ i to Australije, Novog Zelanda, Južne Afrike, Argentine i Čilea, prikupljeno je rekordnih 3.550.000 dinara. Ova sredstva namenjena su realizaciji četiri projekta, i to Sošo Milan Petrović sa domom učenika, Dnevni boravak za decu i mlade iz porodica u riziku, Karlovačka gimnazija i Udruženje kreativno – edukativni centar Muzički atelje Novi Sad. Jedva čekamo da ponovo učestvujemo u ovako uzbudljivim i plemenitim aukcijama.