Pridružite se Rotary Klubu

Hvala Vam na interesovanju za pridruživanje našoj zajednici i našem Rotary Klubu. Uz Vašu pomoć možemo kvalitetnije služiti našoj zajednici.

Vaše veštine, iskustvo i entuzijazam, mogu unaprediti delovanje našeg Kluba, kako u našoj zajednici tako i na globalnom nivou. Zajedno, možemo iskoreniti dečiju paralizu, boriti se protiv nehumanih uslova života naših sugrađana, boriti se protiv gladi, nepismenosti i siromaštva.

Kroz Rotari možete razmenjivati ideje i izgraditi doživotna prijateljstva sa istomišljenicima. Iskoristite resurse i aktivnosti koji su dostupni preko našeg Kluba, Distrikta 2483 i Rotary International-a, kako bi vaše iskustvo doprinelo boljim uslovima života.

Vaša želja da pristupite Rotari porodici nije dovoljna, to je samo početak vašeg pristupanja. Potrebno je da nađete Klub koji vam odgovara (lokacijski), a i taj problem ste rešili. Kontaktirajte nas i pošaljite nam vaš CV na zvanični mail Kluba (info@rotarydedinje.com) ili kontaktirajte Igora Mijatovića, člana zaduženog za članstvo (imijatovic@rotarydedinje.com), a mi ćemo Vas pozvati da budete naši gosti na jednom od redovnih sastanaka Kluba. Ako se osećate prijatno u našem društvu i ako obostrano procenimo da možemo zajedničkim naporima pomoći onima kojima je naša pomoć neophodna, postaćete član našeg Kluba!

Biti Rotarijanac nije čast, zasluga ili status u društvu, to je filozofija života!

Procedura prijema

Procedura prijema u članstvo