Primopredaja predsedničke dužnosti 2019

U prijatnoj atmosferi Salaša Stremen u Jakovu, u subotu 29. juna 2019. godine, održana je primopredaja predsedničke dužnosti Rotari Kluba Beograd Dedinje. Ovo je bio ujedno i 38. redovni sastanak Kluba u tekućoj rotarijanskoj godini. Sumirali smo utiske o upravo završenoj godini u kojoj su naši članovi izdvojili preko 150 sati za služenje zajednici, sprovedeno je mnogo akcija među kojima se izdvajaju: kupovina štapova za slepe i slabovide osobe, kao i donacija bolničkih kreveta. Ove godine naš Klub je donirao preko 12.000Eur, odnosno oko 1000Eur po članu Kluba.

Pogledajte fotografije sa primopredaje.

Predsednik Kluba, Nikola Stojadinović predao je rotarijansku lentu Predsedniku Kluba za 2019/2020 Dragoslavu Andriću, a zatim je zakačio pločicu sa njegovim imenom na lentu. Nakon prigodnih govora, bivši predsednik Igor Mijatović je u ime svih članova Kluba uručio priznanje Nikoli Stojadinoviću kao zahvalnost za sve što je učinjeno u njegovom mandatu.

Svi prisutni su se složili da je prethodna rotarijanska godina bila i više nego uspešna za oba Kluba i pružili smo punu podršku novim Predsednicima sa željom da u narednoj godini uradimo malo više kako bismo pomogli onima kojima je naša pomoć najpotrebnija.