Desetogodišnjica Kluba

Rotary Klub Beograd Dedinje je proslavio 10. rođendan u predivnom ambijentu restorana Aero Klub i pred više od 100 zvanica u petak, 17. maja 2019. godine. Takođe, naš Rotarakt Klub je proslavio 9 godina od osnivanja.

Proslava je počela koktelom dobrodošlice uz prigodan muzički program. Domaćini na proslavi su bili Igor Mijatović, past Predsednik našeg Kluba i Marijana Krunić, Predsednica našeg Rotarakt Kluba. Najpre su svi bili upoznati sa ciljevima Rotari i Rotarakt Kluba Beograd Dedinje, a nakon toga su uručene specijalne plakete našim članovima Dragoslavu Andriću i Slobodanu Stankovu, koji su u neprekidnom članstvu u Klubu od njegovog osnivanja. Iskoristili smo ovu priliku da se zahvalimo i charter Predsedniku Kluba Predragu Đorđeviću i kumu Kluba Radosavu Mitroviću. Svečanoj večeri je prisustvovao i Guverner našeg distrikta Vladimir Matić, koji je istakao značaj i doprinos našeg Kluba rotarijanskoj zajednici. Našem rođendanu je prisustvovala i DRR (District Rotaract Representative) Simona Zimonjić, koja je pohvalila rad našeg Rotarakt Kluba.

Predsednika Kluba Nikola Stojadinović je iskoristio priliku da predstavi sve članove našeg Kluba prisutnima, a pored toga su uručene i nove rotarijanske značke našim novim članovima Igoru Raku i Marijani Krunić.

Naša proslava je imala i humanitarni karakter, organizovali smo humanitarnu tombolu kako bismo prikupili sredstva za kupovinu belih štapova koji će biti donirani udruženjima slepih i slabovidih osoba širom Srbije.

Na proslavi su pored naših prijatelja, bili prisutni i predstavnici sledećih Klubova: Iner Wheel Klub Beograd Singidunum, Rotary Club (RC) Beograd, RC Beograd Čukarica, RC Beograd Global, RC Beograd Singidunum, RC Beograd Stari grad, RC E-Klub, RC Beograd Kalemegdan, RC Novi Sad, RC Potomac Bethesda (USA), RC Požarevac Viminacijum, Rotaract Club (RTC) Beograd, RTC Beograd Centar, RTC Beograd Čukarica, RTC Beograd Dunav, RTC Beograd Sava, RTC Beograd Singidunum, RTC Beograd Skadarlija, RTC Beograd Stari grad i RTC Kragujevac.

Zahvaljujemo se svim prisutnima što su nam pružili podršku za dalji rad.

 

Pogledajte fotografije

Učesnici RCUčesnici RTCUčesnici RIDUčesnici prijateljiDužina trajanja
 5530 205