Distriktna Konferencija 2018.

Igor Mijatovic award

Governors Acknowledgment
Igor Mijatovic
2017/2018

Naš Klub je prisustvovao Distriktnoj Konferenciji i Skupštini, koje su se održale u novootvorenom hotelu Grand Tornik na Zlatiboru. Na Zlatiboru je prisutvovalo 225 članova rotari Klubova iz našeg Distrikta 2483 Srbija i Crna Gora. Svo vreme bilo je prisutno jako puno pozitivne, energije, optimizma, dobre volje – svega onoga što i jesu prave karakteristike Rotarija. A sve to pred očima uvaženog predstavnika predsednika RI, sada već dragog nam prijatelja iz Danske Bjarne Eilsøe-Jørgensen, koji će iz našeg Distrikta poneti pozitivne i jako lepe utiske.

MAKING A DIFFERENCE tim je prezentovao šta je ove godine odradio i opšti je zaključak da imamo čime da se pohvalimo. Tim budućih BE THE INSPIRATION predsednika je skoro jednoglasno odobrio DGE Vladi Matiću predloženi budžet, zajedno su se edukovali i pripremali za sledeću godinu, uz pomoć naših distriktnih edukatora i uvaženog prijatelja Jamila Mouawada iz Libana.

Rotary International Presidental Citation 2017/2018

Rotary International
Presidental Citation
2017/2018

Na Distriktnoj konferenciji naš Klub je dobio nagradu „Best Club in District“, a predsednik Kluba, Igor Mijatović potvrdu Guvernera o izuzetnom radu i doprinosu Rotariju.