Наш клуб је организовао хуманитарну приредбу у позоришту Мадленианум, која је била намењена реконструкцији “Докторове куле”. „Докторова кула“ је старо здање које се налази у кругу Клиничког центра Србије,а израђеним пројектом предвиђено је уређење овог објекта за смештај деце оболеле од малигних болести са родитељима, која долазе на хемотерапију у Клинички центар из свих делова Србије.

Организатор ове приредбе је Ротари Клуб Београд Дедиње, који овом акцијом даје пуну подршку општини Савски венац и Председнику господину Томиславу ЂорЂевићу као покретачу читавог пројекта. Пројекат се реализује у сарадњи са Републичким фондом за здравствено осигурање (РЗЗО), Фондом ПИО и Заводом за заштиту споменика културе Београда. Подршку пројекту дала је потпредседник Демократске странке госпођа Јелена Триван и градоначелник Београда Драган Ђилас.

Приредба је одржана 18.03.2011. године, а у програму су учествовати Мерима Његомир, Сузана Шуваковиц – примадона Београдске опере, оперски певац Оливер Њего, Дуо Модерато, глумица Вјера Мујовић као водитељ програма, КУД „Градимир“, млади извођачи народне музике Александра Лојаница ,Татјана Васиљев и Вукашин Вујовић, Милана Дробац – лауреат медјународног такмицења „Даворин Јенко“.

Сви заједно смо учинили значајно хумано дело за децу Србије која болују од малигних оболења и њихове родитеље. Надамо се да је ова приредба једна у низу акција других клубова, институција и појединаца како би се овај пројекат што пре успешно завршио.Укупан приход од карата уплаћен је у фонд за реконструкцију „Докторове куле“.

Погледајте галерију слика