Примопредаја председничке дужности 2019

У пријатној атмосфери Салаша Стремен у Јакову, у суботу 29. јуна 2019. године, одржана је примопредаја председничке дужности Ротари Клуба Београд Дедиње. Ово је био уједно и 38. редовни састанак Клуба у текућој ротаријанској години. Сумирали смо утиске о управо завршеној години у којој су наши чланови издвојили преко 150 сати за служење заједници, спроведено је много акција међу којима се издвајају: куповина штапова за слепе и слабовиде особе, као и донација болничких кревета. Ове године наш Клуб је донирао преко 12.000Еур, односно око 1000Еур по члану Клуба.

Погледајте фотографије са примопредаје

Председник Клуба, Никола Стојадиновић предао је ротаријанску ленту Председнику Клуба за 2019/2020 Драгославу Андрићу, а затим је закачио плочицу са његовим именом на ленту. Након пригодних говора, бивши председник Игор Мијатовић је у име свих чланова Клуба уручио признање Николи Стојадиновићу као захвалност за све што је учињено у његовом мандату.

Сви присутни су се сложили да је претходна ротаријанска година била и више него успешна за оба Клуба и пружили смо пуну подршку новим Председницима са жељом да у наредној години урадимо мало више како бисмо помогли онима којима је наша помоћ најпотребнија.