Примопредаја председничке дужности 2018

У пријатној атмосфери ресторана Коларац, у суботу 23. јуна 2018. године, одржана је заједничка примопредаја председничке дужности Ротари и Ротаракт Клуба Београд Дедиње. Ово је био уједно и 39. редовни састанак Клуба у текућој ротаријанској години. Сумирали смо утиске о управо завршеној години у којој су наши чланови издвојили преко 350 сати за служење заједници, спроведено је много акција међу којима се издвајају: сађење јоргована, дељење новогодишњих пакетића, лоптом до знања против полиа, обилазак Крфа за младе математичаре, и др.

Погледајте фотографије са примопредаје.

На примопредаји је сада већ бивши Председник Клуба, Игор Мијатовић, поделио признања истакнутим члановима нашег Клуба и захвалио им се на подршци коју су му пружали у току мандата (у доњем делу можете погледати признања).

На вечери су одржане две примопредаје председничке дужности. Најпре је Председница Ротаракт Клуба Јелена Трифуновић предала председнички мандат Маријани Крунић. Јелена се захвалали члановима свог Ротаркт Клуба на сарадњи, а похвалила је и подршку коју им је наш Клуб пружио почетком године. Након групног фотографисања дошао је ред и на примопредају дужности Ротари Клуба Београд Дедиње. Председник Клуба, Игор Мијатовић предао је ротаријанску ленту Председнику Клуба за 2018/2019 Николи Стојадиновићу, а затим је закачио плочицу са његовим именом на ленту. Након пригодних говора, Никола је у име свих чланова Клуба уручио признање Игору Мијатовићу као захвалност за све што је учињено у његовом мандату.

Сви присутни су се сложили да је претходна ротаријанска година била и више него успешна за оба Клуба и пружили смо пуну подршку новим Председницима са жељом да у наредној години урадимо мало више како бисмо помогли онима којима је наша помоћ најпотребнија.

СликаПризнањеЧлан Клуба
Club Secretary

For outstanding and dedicatet service.

Александра Јанковић
Club Treasurer

For outstanding and dedicatet service.

Надица Марђоновић
Sergeant at Arms

For exceptional organization of all Clubs meetings and celebrations in rotarian year.

Бошко Кузмановић
Service Above Self

For establishing cooperation with company Wiener Stadtische.

Александар Кричак
Service Above Self

In recognition of the regular settlement of all obligations to the club and for unselfish service to our Club and commmunity.

Драгослав Андрић
Outstanding Member Award

Rotarian of the year, in recognition of exceptional service, charity work, loyalty and devotion to the ideas of oru community and our vision.

Слободан Станков