Десетогодишњица Клуба

Ротарy Клуб Београд Дедиње је прославио 10. рођендан у предивном амбијенту ресторана Аеро Клуб и пред више од 100 званица у петак, 17. маја 2019. године. Такође, наш Ротаракт Клуб је прославио 9 година од оснивања.

Прослава је почела коктелом добродошлице уз пригодан музички програм. Домаћини на прослави су били Игор Мијатовић, паст Председник нашег Клуба и Маријана Крунић, Председница нашег Ротаракт Клуба. Најпре су сви били упознати са циљевима Ротари и Ротаракт Клуба Београд Дедиње, а након тога су уручене специјалне плакете нашим члановима Драгославу Андрићу и Слободану Станкову, који су у непрекидном чланству у Клубу од његовог оснивања. Искористили смо ову прилику да се захвалимо и чартер Председнику Клуба Предрагу Ђорђевићу и куму Клуба Радосаву Митровићу. Свечаној вечери је присуствовао и Гувернер нашег дистрикта Владимир Матић, који је истакао значај и допринос нашег Клуба ротаријанској заједници. Нашем рођендану је присуствовала и ДРР (District Rotaract Representative) Симона Зимоњић, која је похвалила рад нашег Ротаракт Клуба.

Председника Клуба Никола Стојадиновић је искористио прилику да представи све чланове нашег Клуба присутнима, а поред тога су уручене и нове ротаријанске значке нашим новим члановима Игору Раку и Маријани Крунић.

Наша прослава је имала и хуманитарни карактер, организовали смо хуманитарну томболу како бисмо прикупили средства за куповину белих штапова који ће бити донирани удружењима слепих и слабовидих особа широм Србије.

На прослави су поред наших пријатеља, били присутни и представници следећих Клубова: Инер Wхеел Клуб Београд Сингидунум, Ротарy Цлуб (РЦ) Београд, РЦ Београд Чукарица, РЦ Београд Глобал, РЦ Београд Сингидунум, РЦ Београд Стари град, РЦ Е-Клуб, РЦ Београд Калемегдан, РЦ Нови Сад, РЦ Потомац Бетхесда (УСА), РЦ Пожаревац Виминацијум, Ротарацт Цлуб (РТЦ) Београд, РТЦ Београд Центар, РТЦ Београд Чукарица, РТЦ Београд Дунав, РТЦ Београд Сава, РТЦ Београд Сингидунум, РТЦ Београд Скадарлија, РТЦ Београд Стари град и РТЦ Крагујевац.

Захваљујемо се свим присутнима што су нам пружили подршку за даљи рад.

Погледајте фотографије