Ротари Клуб Београд Дедиње

Ко смо ми?

Ротари Клуб Београд Дедиње је члан организације “Rotary International” од 2009. године. Наш Клуб чине лидери различитих професија; доктори, економисти, инжењери, уметници, и др. За више од 100 година колико постоји наша организација, наши основни принципи били су темељ на којем наше вредности и традиција стоје. Посвећеност раду, служби, заједништву, разноврсности и лидерству, изражавамо кроз тест четири питања и авеније служења у Ротарију.

Шта су и ко су “Ротаријанци”?

Ми представљамо преко милион Ваших комшија, пријатеља и пословних партнера. Трудимо се да створимо позитивне промене у нашим заједницама. Наше различите културе, занимања и земље одакле долазимо, дају нам јединствену прилику за перспективу нашег деловања, која се огледа у нашој заједницкој страсти за “служењем заједници”.

Наши преци и наша мисија

Неки од истакнутих “старих” Ротаријанаца су Михаило Петровић Алас, Иво Андрић, Томас Едисон, Томас Ман, Нил Армстронг, и др. Они су препознали проблеме у друштву свог доба. Ротари Клуб Београд Дедиње са својим члановима се труди да идентификује специфичне узроке проблема у нашем, савременом, друштву, како бисмо служењем допринели да се барем неки од њих умање или нестану.

Rotary Theme 2022-2023