Више од вина 2022 – хуманитарна аукција

Први пут.. Други пут.. Трећи пут.. Продато!
У суботу 11.06.2022. године учествовали смо у традиционалној хуманитарној аукцији “Више од вина”,  коју организује Ротарy Цлуб Алма Монс из Новог Сада. Аукција је одржана у Галерији Матице Српске у Новом Саду уз присуствово великог броја ротаријанаца, пријатеља клуба као и великог броја домаћих привредника, који су надметајући се за боце вина кроз постигнуте финалне цене, заправо донирали новац за различите пројекте из области културе, уметности и помоћи маргинализованим групама пре свега деци, а све то уз сјајно расположење и фантастичну такмичарску атмосферу.
У име нашег клуба у аукцији су учествовали чланови управног одбора др Слободан Станков, Јована Јокановић и Тамара Матејић.
Програм и саму аукцију је водио познати водитељ Славко Белеслин, а током вечери надметањем за чак 21 боцу вина ‘Новог света’ и то Аустралије, Новог Зеланда, Јужне Африке, Аргентине и Чилеа, прикупљено је рекордних 3.550.000 динара. Ова средства намењена су реализацији четири пројекта, и то Сошо Милан Петровић са домом ученика, Дневни боравак за децу и младе из породица у ризику, Карловачка гимназија и Удружење креативно – едукативни центар Музички атеље Нови Сад. Једва чекамо да поново учествујемо у овако узбудљивим и племенитим аукцијама.