Придружите се Ротарy Клубу

Хвала Вам на интересовању за придруживање нашој заједници и нашем Ротарy Клубу. Уз Вашу помоћ можемо квалитетније служити нашој заједници.

Ваше вештине, искуство и ентузијазам, могу унапредити деловање нашег Клуба, како у нашој заједници тако и на глобалном нивоу. Заједно, можемо искоренити дечију парализу, борити се против нехуманих услова живота наших суграђана, борити се против глади, неписмености и сиромаштва.

Кроз Ротари можете размењивати идеје и изградити доживотна пријатељства са истомишљеницима. Искористите ресурсе и активности који су доступни преко нашег Клуба, Дистрикта 2483 и Ротарy Интернатионал-а, како би ваше искуство допринело бољим условима живота.

Ваша жеља да приступите Ротари породици није довољна, то је само почетак вашег приступања. Потребно је да нађете Клуб који вам одговара (локацијски), а и тај проблем сте решили. Контактирајте нас и пошаљите нам ваш ЦВ на званични маил Клуба (info@rotarydedinje.com) или контактирајте Игора Мијатовића, члана задуженог за чланство (imijatovic@rotarydedinje.com), а ми ћемо Вас позвати да будете наши гости на једном од редовних састанака Клуба. Ако се осећате пријатно у нашем друштву и ако обострано проценимо да можемо заједничким напорима помоћи онима којима је наша помоћ неопходна, постаћете члан нашег Клуба!

Бити Ротаријанац није част, заслуга или статус у друштву, то је филозофија живота!

Procedura prijema

Процедура пријема у чланство